On rád varí a skúša nové, ona sa na ňom a spolu s ním zabáva. Palo sa vrátil z Paríža, kde pôsobil ako šéfkuchár v michelinskej reštaurácii a so svojou manželkou Lucou spustili netradičné workshopy varenia. Na ich cestách objavíte farmy, ktoré stoja za to; jedlo, ktoré Palo volá „úprimné“ a kopec netradičných miest. Lebo s majstrami v strácaní sa to už ani inak nejde…
Zoznam ciest
Naspäť k rieke
Žitavany – Komárno (160 km)
- Zubria zvernica za obcou Lovce
- Mangaličia farma Robka Goru v Salke
- Kempovanie medzi bylinkami, Dunaj, rozhľadňa, kraviansky bufet a kopa ďalšieho
- Blízke brehy, silné tempá
- Langoš ako obláčik
Stretne sa srnka, ovce a zmrzlina…
Žitavany – Nová Dubnica (234 km)
- Syráreň Polun Čremošné
- Permakultúrna rodinná farma Stigoland
- Bistro Kesta v Martine
- Woodpark vo Valčianskej doline
- Velice Gelato v Novej Dubnici