Palo a Luca

On rád varí a skúša nové, ona sa na ňom a spolu s ním zabáva. Palo sa vrátil z Paríža, kde pôsobil ako šéfkuchár v michelinskej reštaurácii a so svojou manželkou Lucou spustili netradičné workshopy varenia. Na ich cestách objavíte farmy, ktoré stoja za to; jedlo, ktoré Palo volá „úprimné“ a kopec netradičných miest. Lebo s majstrami v strácaní sa to už ani inak nejde…

Zoznam ciest

Naspäť k rieke

Žitavany – Komárno (160 km)

  • Zubria zvernica za obcou Lovce
  • Mangaličia farma Robka Goru v Salke
  • Kempovanie medzi bylinkami, Dunaj, rozhľadňa, kraviansky bufet a kopa ďalšieho
  • Blízke brehy, silné tempá
  • Langoš ako obláčik

Stretne sa srnka, ovce a zmrzlina…

Žitavany – Nová Dubnica (234 km)

  • Syráreň Polun Čremošné
  • Permakultúrna rodinná farma Stigoland
  • Bistro Kesta v Martine
  • Woodpark vo Valčianskej doline
  • Velice Gelato v Novej Dubnici

Naspäť k rieke

Žitavany – Komárno (160 km)

  • Zubria zvernica za obcou Lovce
  • Mangaličia farma Robka Goru v Salke
  • Kempovanie medzi bylinkami, Dunaj, rozhľadňa, kraviansky bufet a kopa ďalšieho
  • Blízke brehy, silné tempá
  • Langoš ako obláčik

Stretne sa srnka, ovce a zmrzlina…

Žitavany – Nová Dubnica (234 km)

  • Syráreň Polun Čremošné
  • Permakultúrna rodinná farma Stigoland
  • Bistro Kesta v Martine
  • Woodpark vo Valčianskej doline
  • Velice Gelato v Novej Dubnici
keyboard_arrow_up